onsdag 12. mai 2010

Mens vi venter...

Torsdag spiller Stjørdals-Blink mot Rosenborg på Øverlands Minde i 1.runde av NM. Fredag tar Remyra i mot Tangmoen i 3.divisjon. To kamper med nerve, spenning og mye publikum. Vi gleder oss.

Blink sto for en fremragende prestasjon mot KIL/Hemne i kvalifiseringskampen til 1.runde. Et skadeskutt mannskap lå to mål under ved pause på bortebane, men snudde til seier 3-2 over det som trolig er det beste 3.divisjonslaget i Trøndelag. Ingen tvil om at Blink fortjener cupkamp mot Rosenborg. Vi ønsker alle lykke til torsdag kveld og håper på en flott kveld for alle som heier på Blink.

Det er ingen grunn til å stå med lua i hånda mot Rosenborg. Håper de røde bare skyver på og viser at vi kan spille fotball her i byen også. Ingen forventer noe annet enn braktap, så da er det bare å slippe ned skuldrene og gi det en sjanse. En opplevelse blir det uansett for alle involverte. Og cup er cup. Det er mening i å tro på en god kamp og ett godt resultat mot Rosenborg. Kjør på!

Fredag kl 1830 spiller vi i Tangmoen borte mot Remyra i et toppoppgjør i 3.divisjon. Nummer 2 tar i mot nummer 4 på tabellen. I tilsvarende kamp i 4.divisjon i 2008 vant Tangmoen 2-1 i en jevn batalje på gressbanen. Nå er underlaget annerledes, men lagene er like jevnbyrdige som den gang. Dette kan hoppe begge veier.

Men med Remyras solide sesongåpning er de selvsagt store favoritter på hjemmebane. Skulle bare mangle etter seier over både Verdal og Steinkjer 2 på eget kunstgress, og sterk borteseier over Neset sist runde. Joakim har skapt et herlig miljø med spillere som har stor duellkraft og innsatsvilje. Mer enn nok til å vinne kamper i 3.divisjon. I kampene har de også vist godt og tydelig spill, som har gitt mange målsjanser. Dette er det vi skal bryne oss på, og kanskje overrasker vi og tar med oss ett poeng eller tre.

Våre gutter har kjørt hardt på trening siste uke og fikk med seg tre poeng på Steinkjer mandag. Vi er på vei og tror selvsagt på at egne ferdigheter er nok til å vinne en hver fotballkamp på nivå fire i norsk fotball. Lokalderby er likevel helt spesielt og litt tur må man kanskje ha i slike kamper. Håper flest mulig grønne tar turen opp på Remyra fredag kveld. Uansett resultat blir det nok en spennende fotballkamp mellom to underdogs i trøndersk fotball.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar