tirsdag 5. januar 2010

Sju nye spillere på senior

Et helt nytt år, og vi er klare for en ny sesong i 3.divisjon for våre seniorer. Ett år eldre og ett år mer moden for nivået. Vi er spente på hvordan sesongen 2010 blir for vårt topplag.

Sju nye spillere er signert og treningsgruppe 1 teller nå 26 spillere. I tillegg har vi 14 seniorspillere i treningsgruppe 2, noen ekstra gamle stjerner og et helt juniorlag, som også kan spille seniorfotball. Vi har aldri vært bredere og bedre sammensatt, og håper det skal gi utslag i enda sterkere prestasjoner.

Adrian Auran og Marius Wettre har valgt å gå fra Fram til Tangmoen foran 2010. Ole Magnus Bjørnås og Luka Marcinko kommer fra Varden. Stefan Pitharoulis kommer fra Stjørdals/Blink og siste år i gresk fotball, mens tvillingene Gisle og Gjøran Øien Olsen har kommet flyttende fra Vududalen og har meldt overgang fra Neset. Alle sammen unge, lovende spillere, som vil gjøre spillergruppa vår enda bedre.

Vi har spillere i studier og førstegangstjeneste, som bare blir delvis disponible neste år. Tobias kommer til å pendle fra Bodø fram til sommeren, Markus skal så langt nord det går an å komme i januar, Ingvar og Fredrik I har vært borte siden i sommer og begge Hembreguttene er også borte til neste sommer. I tillegg har Stokketvillinger reist til Grimstad og Sverre til spill for Levanger. Øystein ser ut til å trappe helt ned, mens flere andre ønsker litt mindre trening og heller 5.divisjonsspill i så fall.

Vi har prøvd å komponere ut i fra ønsker og ambisjoner, samt vilje til å stå på, og kvalitet i hver enkelt spiller. Det er viktig at flest mulig får et tilbud, men også viktig at de som vil mest og har kommet lengst får størst mulig kvalitet i sitt treningsarbeid. Derfor må Roar i større grad skille mellom de gode og nesten gode i år – likevel har vi altså 26 spillere i den øverste gruppa. Det er mange som vil mye.

Kenneth, Gisle, Ole Magnus og Junior sliter litt med skader i vinter – det er godt vi er mange. Fra juniorgruppa til Tore er det også sterke unge gutter som kan utfordre de mer etablerte. Kanskje kan noen av juniorgutta til Tore spille seg helt inn i troppen for en 3.divisjonskamp i løpet av året? Stein Inge og Kristian viste på trening i høst at steget absolutt ikke er for stort – og flere andre er også like unna. Tore gjør en god jobb med disse 92- og 93-modellene, vi gleder oss å se fruktene av det.

Fokus i Roars arbeid blir å fortsette utviklingen av hver enkelt spiller. Det ligger hardt arbeid og venter på alle våre spillere. Vi lover verken gull, grønne skoger eller fast plass på laget – KUN tunge treningsøkter og svette. Den som trener mest og best – får også mest tilbake. Kulturen for å trene slik har ligget i denne gruppa gjennom flere år – det er nøkkelen til suksessen.
I mars reiser de aller fleste seniorene til Tyrkia på treningsleir. Finansiert av hver enkelt spiller – kun tilrettelagt av oss som klubb. Dette blir tredje år på rad i Side. Noe å se fram mot gjennom en tung vinter. Treningsøkter fram dit blir gjennomført på stadion, i Meråkerhallen, i Abrahallen, i Hegrashallen og i Sandsskogan.

Vi ønsker alle lykke til med sesongen og satser på at den fine tonen mellom spillerne fortsetter også i 2010. Samholdet er vår styrke. Evnen til å både ta vare på hverandre og gjøre hverandre bedre. Dette sammen med den gode treningskulturen og Roars enorme treneregenskaper har gitt Tangmoen et godt rykte. Derfor kommer stadig nye unge spillere til klubben vår for å utvikle seg. I årets stall har vi spillere fra Åsen, Skatval, Stjørdal, Lånke, Hegra, Meråker og Gambia. De er alle TANGMONITTER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar