søndag 11. oktober 2009

Flaggskip i svarte havet?

Steinkjers avis Trønder-Avisa skriver om Stjørdalsfotballen lørdag over en helside med to artikler og sportskommentar av en journalist som heter Johan Prestvik. Han mener Stjørdals-Blink må være flaggskipet i vårt dalføre. Her er et utdrag av hva annet han skriver:

"For med to breddeklubber rundt seg, som satser på spillerutvikling, bør det etter hvert være mulig for Stjørdals-Blink å ta skrittet opp fra den nordtrønderske fotballbakgården. Og der Steinkjer og Levanger har utfordringer med å bremse spillerflukten til studiebyen Trondheim, kan et hardtsatsende Stjørdals- Blink være et like godt, om ikke bedre, alternativ for spillere som ønsker å utvikle seg videre i hjemfylket. I tillegg kan nærheten til trønderhovedstaden være en døråpner for andre spillere som ikke finner lykken i de mange trondheimsklubbene…"

Stjørdals-Blink fotball skriver om dette på sine nettsider. De har skrevet inn det meste fra Presthus sin kommentar. Ranheims trener Perry uttaler seg også i lørdagens avis. Han mener Stjørdalsfotballen befinner seg i svarte havet og etterlyser ledere som tenker og kan toppfotball. De finnes ikke i Stjørdal i dag, mener Perry.

I 2009 har alle de tre beste klubbene i Stjørdal forbedret seg resultatmessig på hver sin måte. Blink, Tangmoen og Remyra spiller på samme nivå i 2010. Er det en svakhet eller styrke? Er det rom for tettere samarbeid eller skal klubbene jobbe hver for seg?

1 kommentar:

  1. Tangmoen som flaggskip, hent inn ivar arnjlot sandvik å kristian holm jensen, samt hent tilbake Tobias Hansen så bli det opprykk!

    SvarSlett