torsdag 8. oktober 2009

Tre turer til Tynset

For tredje gang i år reiser juniorjentene til Tynset for å spille kamp på søndag. Lang tur til et av fotballkretsens sørligste stoppested. En tur til Tynset er aldri å forakte, trivelige folk og et flott sted å besøke. Men tre turer på en sesong er selvsagt for mye.

Tangmoen og Tynset havnet i samme kvalifiseringsgruppe til 1.divisjon i vinter og kampen ble lagt til Alvdal, Tynsets hjemmebane på vinter. Til vår overraskelse fikk vi bortetur også i vårens 1.divisjon mot tynsetingene. Og enda mer overraskende bød kampoppsettet for høstens seriespill også på langtur til Nord-Østerdalen.

Lite oppfinnsomt av kretsen og både kostbart og tidkrevende for vår del. Vi må alltid tenke på at lagene fra Tynset reiser mye lengre enn oss gjennom en sesong og ære være dem for at de holder opp drifta av så mange lag år etter år når reiseavstandene blir så enorme. Men samtidig er det fint om vi andre lagene om ikke annet kan dele litt på å kjøre den andre veien. Slik ble det ikke i sesongen 2010 i alle fall....

Vi ønsker uansett jentene god tur og lykke til. Laget har gjort en god sesong og med seier i de to siste kampene mot Tynset og Gullvikmoen/Spillum havner vi trolig på 5.plass. Det er en god prestasjon og et herlig utgangspunkt for 2010!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar