fredag 23. oktober 2009

Seniorfotball 2010 i Stjørdal

Tre lag i 3.divisjon - ett i 4.divisjon, men hvor mange lag har Stjørdal i 5.divisjon i 2010? Vi får håper på Fram, Tangmoen 2, Lånke og Lånke 2 stiller lag også neste år. Ryktene sier Hegra er i ferd med å løfte et lag på beina neste år - det er glimrende og vi håper de lykkes. Vi trenger flere lag på seniornivå i Stjørdalsfotballen. Hva med Nybrott? Håp for at også de kommer på banen igjen med seniorlag kanskje?

En gang for ikke mange år siden hadde jo også Flora, Skjelstadmarka, Kvislabakken, Stjørdal Fotballklubb og Forra!! lag i divisjonssystemet. Og i Meråker hadde både Brennsnar, Tambar og Dalådal i tillegg til Varden egne seniorlag. Og da snakker vi i min levealder ja. Før det var det vel Kopperå som var laget øverst i dalen.

Ellers slutter Øyvind Sandvik som trener i Remyra - det er synd for oss som driver med fotball i Stjørdal. God jobb og imponerende opprykk - Øyvind har lagt sjela si i arbeidet med Remyra. Lånke uten seniortrener så langt også når Stein Arne Olsen går tilbake til en av de mange klubbene han har vært i før. Hvem skal trene Blink og hvem trener Tangmoen i 2010? Og fortsetter Hilmar eller Bjørn Johan med seniorlaget på Skatval? Spennende å følge med hva som skjer de neste ukene nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar