søndag 11. oktober 2009

Steinkjer neste år?

God avslutning på sesongen med seier 4-2 over Melhus for seniorene i dag. Ni poeng på de siste tre er fint å ta med seg. Dagens motstander rykker ned sammen med Nidelv, mens Orkla beholder plassen sin. På stillingen 2-2 et kvarter før slutt var faktisk Melhus fortsatt i 3.divisjon, men det holdt ikke inn.

Steinkjer spilte uavgjort mot Strindheim i dag. Det betyr at minst et trøndersk lag rykker ned fra 2.divisjon (Steinkjer, Strindheim, Nardo eller Levanger). I følge notat på Fotballkretsens sider betyr det at Fram mistet siste sjanse til å bli igjen i 4.divisjon og må ned i femte sammen med Lånke. For Steinkjer henger plassen i 3.divisjon i tynn tråd for øyeblikket - tabellen viser (NB! Tabellen feil pr. 12/10 - pga feil resultat innskrevet i kampen Steinkjer-Strindheim) tre poeng opp til Nardo, fem til Strindheim og Levanger.

Det kan gi historisk oppgjør på Tangmoen stadion neste år i oppgjør mot den gule storheten i nordtrøndersk fotball. MEN Steinkjer har "lett" kampprogram igjen mot bunnlagene Ullern og Drøbak/Frogn, mens både Nardo og Levanger skal møte de antatt sterkere lagene Hødd og Byåsen. Strindheim møter Ullern og Lørenskog.

Tangmoen - Steinkjer i seriekamp? Høres fortsatt litt rart ut, men vi venner oss sikkert på det også, hvis det ender sånn. Fotballen er rund.

2 kommentarer:

  1. Dette fikser ikke Steinkjer...nå er det over. Og hvis man smaker på det, Tangmoen-Steinkjer, knalltøft!

    SvarSlett
  2. Dette fikser Stenkjer lett, Tangmoen blir knust av Stenkjer neste år!!!!!!!!!!!

    SvarSlett