torsdag 8. oktober 2009

Siste seniorkamp

Søndag klokken 1450 er sesongen over for seniorlaget vårt i 3.divisjon. Debuten har gitt oss alt fra flott spill og gode resultat til tung høst og skarpe smeller. Etter en fabelaktig vårsesong med 17 poeng og følge med teten, opplevde vi at seirene uteble på tross av spillemessig utvikling etter sommerferien. To trepoengere mot antatt bedre lag på tampen av sesongen gir oss skikkelig tro på framtida. Nå gjenstår bare Melhus i siste serierunde hjemme på Tangmoen stadion.

Et ungt lag vil alltid svinge i prestasjoner. Vårt seniorlag er nærmest ribbet for rutine, bare en håndfull hadde prøvd seg på dette nivået før sesongstart. Snittalderen er godt under 20 år på alle 11'ere vi har startet med i år, og da er det ikke mange som kan gå foran med rutine når det røyner på. Det er kanskje hovedårsaken til at poengene forsvant med motstanderen nå i høst.

Men alt kan læres og erfares hvis man bare jobber hardt nok. I september la gutta ned en kjempeinnsats for å snu trenden. 3-0 over Strindheim 2 og 2-0 over NTNUI viser at de har lykkes. Bedre bevegelse og press på ballfører defensivt og blomstring på offensiven med mange gode initiativ har sikret oss plass også neste år på nivå fire i norsk fotball.

Melhus på søndag blir vanskelig, for våre gjester kan fortsatt berge plassen i divisjonen med god kamp mot oss. Vi regner med et kjør fra første spark på ballen. Håper alle Tangmoensupportere tar turen ned på stadion klokken 1300 søndag for å gi det aller siste for i år. Vel møtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar